Kvasy

Creme-de-Levain

Creme de Levain

 

  • jedinečný živý kvas v tekutej forme;
  • praktické a hygienické balenie, okamžite pripravený na použitie;
  • zaručená čistota aktívnych kvasných kultúr pre vaše cesto;
  • je možné použiť ho na prípravu kvasu, ale aj ako surovinu dávkovanú priamo do cesta;
  • vhodný do chleba, ale aj do bežného či jemného pečiva;
  • finálnym výrobkom dáva nezameniteľnú chuť;
  • skracuje čas potrebný na výrobu kváskových produktov.
LV2

Štartovacia kultúra LV1

  • zmes živých baktérií a kvasiniek určených na prípravu kvasu;
  • neobsahuje žiadne prídavné látky;
  • cestu dodáva požadovanú kyslosť a bohatú arómu;
  • zaručená čistota aktívnych kvasných kultúr pre vaše cesto;
  • skracuje čas potrebný na výrobu kváskových produktov;
  • vhodná do chleba, ale aj do bežného či jemného pečiva;
  • dlhá trvanlivosť štartovacej kultúry, potrebné skladovať v mraze.
Razny-kvas-S400

Ražný kvas 400

  • devitalizovaný kvas vyrobený z fermentovanej ražnej múky;
  • nevyžaduje žiadnu ďalšiu prípravu a možno ho použiť priamo do miesenia;
  • neobsahuje žiadne prídavné látky;
  • finálnym výrobkom dodáva osobitnú arómu špecifickú pre fermentovanú ražnú múku;
  • použiteľný do všetkých druhov chlebov;
  • nenáročné skladovanie, trvanlivosť až 12 mesiacov.