Kvasy

Creme-de-Levain

Creme de Levain

 

  • jedinečný živý kvas v tekutej forme;
  • praktické a hygienické balenie, okamžite pripravený na použitie;
  • zaručená čistota aktívnych kvasných kultúr pre vaše cesto;
  • je možné použiť ho na prípravu kvasu, ale aj ako surovinu dávkovanú priamo do cesta;
  • vhodný do chleba, ale aj do bežného či jemného pečiva;
  • finálnym výrobkom dáva nezameniteľnú chuť;
  • skracuje čas potrebný na výrobu kváskových produktov.
Kvas ražný celozrnný

Kvas ražný celozrnný

  • tuhý ražný kvas bez prídavku aditív pre veľmi jednoduchú výrobu kvasového chleba
  • vyrobený z kvalitnej celozrnnej žitnej múky a originálnej štartovacej kultury kontrolovanou fermentačnou technológiou zaručujúcou chlebu vysokú kvalitu, prevádzkovú istotu a trvanlivosť
  • jednoduchá výroba chleba
  • vyrovnaná kvalita vyrábaného chleba, ktorý sa vyznačuje výraznou chuťou, arómou a predĺženou trvanlivosťou.
Razny-kvas-S400

Ražný kvas 400

  • devitalizovaný kvas vyrobený z fermentovanej ražnej múky;
  • nevyžaduje žiadnu ďalšiu prípravu a možno ho použiť priamo do miesenia;
  • neobsahuje žiadne prídavné látky;
  • finálnym výrobkom dodáva osobitnú arómu špecifickú pre fermentovanú ražnú múku;
  • použiteľný do všetkých druhov chlebov;
  • nenáročné skladovanie, trvanlivosť až 12 mesiacov.
Magimix Ritesa

Ritesa

  • kvas vo forme pasty na výrobu tradičného slovenského chleba,
  • dodáva požadovanú kyslosť,
  • zaručuje výbornú chuť a príjemnú vôňu finálnych výrobkov,
  • je vhodný aj na výrobu špeciálnych chlebov.
IMG_5079

Ritesa Premium

  • kvas vo forme pasty na výrobu tradičného slovenského chleba,
  • dodáva požadovanú kyslosť s dominanciou kyseliny mliečnej,
  • zaručuje výbornú chuť a príjemnú vôňu finálnych výrobkov,
  • je vhodný aj na výrobu špeciálnych chlebov.
113e

Ritesa tekutá

  • tekutý kvas na výrobu tradičného slovenského chleba,
  • dodáva požadovanú kyslosť,
  • zaručuje výbornú chuť a príjemnú vôňa finálnych výrobkov,
  • je vhodný aj na výrobu špeciálnych chlebov.
brozura produkty-74

Štartovacia kultúra Kontinua

  • tekutá zárodočná kultúra na výrobu stabilizovaného ražného kvasu určeného k výrobe pšenično-ražného, ražno-pšeničného a ražného chleba
  • cestu dodáva požadovanú kyslosť a bohatú arómu;
  • skracuje čas potrebný na výrobu kváskových produktov;
  • vhodná do chleba, ale aj do bežného či jemného pečiva;
  • k tomuto typu kvasov je potrebné pridávať droždie pre zaručenie kysnutia.
LV2

Štartovacia kultúra LV

  • zmes živých baktérií a kvasiniek určených na prípravu kvasu;
  • neobsahuje žiadne prídavné látky;
  • cestu dodáva požadovanú kyslosť a bohatú arómu;
  • zaručená čistota aktívnych kvasných kultúr pre vaše cesto;
  • skracuje čas potrebný na výrobu kváskových produktov;
  • vhodná do chleba, ale aj do bežného či jemného pečiva;
  • dlhá trvanlivosť štartovacej kultúry, potrebné skladovať v mraze.