Pekárske droždie

Dlhá trvanlivosť, lepšie a rýchlejšie zapracovanie sa do cesta, automatizácia dávkovania, jednoduché skladovanie, oneskorený nábeh aktivity, to všetko a nielen to môže byť ovplyvnené voľbou tej správnej podoby droždia. Každý typ droždia má svoje výhody a je len na konečnom užívateľovi, ktorý z nich je ten najlepší pre jeho proces výroby.

vivo

Lisované droždie:

  • spoľahlivé a stabilné droždie s vyrovnanou aktivitou,
  • vhodné na prípravu všetkých druhov kysnutých ciest (chlieb, pečivo, jemné pečivo, mrazené výrobky, riadené kysnutie…),
  • dostupné v rôznych formátoch balenia (0,5kg, 1kg, 5kg).
Priemyselné droždie

Vrecované droždie:

  • spoľahlivé a stabilné droždie s vyrovnanou aktivitou,
  • vhodné na prípravu drožďového roztoku,
  • dostupné v 15 kg balení.
Kastalia 1:1

Tekuté droždie pre priemyselné pekárne – Kastalia:

  • praktické 1:1 dávkovanie, droždie sa dávkuje ako bežné lisované droždie,
  • systém chladenia zaručuje správne skladovanie droždia, garantuje jeho čerstvosť a optimálnu kvalitu,
  • zabezpečuje presnosť dávkovania,
  • lepšie zapracovanie sa do cesta, čím sa optimalizuje priebeh kysnutia.
Tekuté droždie

Tekuté droždie pre priemyselné pekárne:

  • inštalácia je riešená podľa individuálnej požiadavky – vysoká kvalita technického prevedenia,
  • zvýšenie hygienického štandardu na prevádzkach,
  • rýchle vmiesenie do cesta,
  • eliminácia obalového materiálu.
SAF Instant red

Instatné droždie:

  • sušené pekárske droždie vhodné na prípravu všetkých druhov ciest,
  • dlhá trvanlivosť, skladovanie pri izbovej teplote,
  • jednoduché použitie (droždie je možné pridať priamo do múky),
  • dostupné v rôznych formátoch balenia (0,5 kg, 15 kg).

Špeciálne druhy droždia:

  • osmotolerantné droždie (na extra sladké cestá),
  • droždie na kyslé cestá,
  • droždie na výrobu pizze,
  • droždie pre mrazenú technológiu.