Pekárske zmesi

Výrobková rada pekárskych zmesí je prispôsobená súčasným trendom v oblasti stravovania a pekárom umožňuje vyrábať pečivo jedinečných vôní a chutí, ktoré zodpovedá aktuálnym požiadavkám trhu.

antik_mix

Antik mix

  • zmes na výrobu celozrnného či viaczrnného chleba a pečiva
  • obsahuje dieteticky cenené múky z prapôvodných odrôd obilnín (divokého obilia, pšenice jednozrnky a dvojzrnky)
  • zloženie chleba spĺňa požiadavky modernej doby (napr. vysoký obsah vlákniny, minerálnych látok a vitamínov skupiny B)
  • príjemná a vyvážená chuť výrobkov vďaka použitému jačmennému sladu, kandizovaného a karamelizovaného cukru.
BonVital

BonVital

  • cereálna zmes na výrobu tmavého chleba a pečiva,
  • vysoký obsah vlákniny,
  • až 50% zmesi tvoria ľanové a slnečnicové semiačka,
  • je príjemne prevoňaný použitou kombináciou sladov,
  • jeho kvalitu ocenila porota na výstave Danubius Gastro hodnotením „Veľmi dobrý nový výrobok 2014“.
celozrnna_smes

Celozrnná zmes

  • obsahuje dieteticky cenné múky z prapôvodních odrôd obilnín (divokého obilia, pšenice jednozrnky a dvojzrnky)
  • zloženie chleba spĺňa požiadavky modernej doby (napr. vysoký obsah vlákniny, minerálnych látok a vitamínov skupiny B)
  • príjemná a vyvážená chuť výrobkov vďaka použitému jačmennému sladu, kandizovanému a karamelizovanému cukru
  • výrobky je možné deklarovať ako celozrnné (zmes obsahuje 88 % celozrnných mlynských produktov).
Cereál uni

Cereál uni

  • cereálna zmes na výrobu tmavého chleba a pečiva,
  • zmes je obohatená o ovsené vločky, slnečnicové, ľanové a sezamové semiačka a sójovú drvinu,
  • výborná spracovateľnosť cesta.
cerealni_smes_tmava

Cereálna zmes tmavá

  • široko použiteľná viaczrnná zmes rustikálneho charakteru na výrobu tmavších druhov chleba a pečiva
  • zvýšený podiel vlákniny a minerálnych látok
  • veľmi jednoduchá príprava tmavších viaczrnných výrobkov
  • veľký objem hotových výrobkov.
croissantfix

Croissantfix 10%

  • špeciálna zmes na výrobu kysnutých lístkových ciest
  • veľmi dobré vlastnosti cesta pri prevaľovaní
  • skracuje fázu pri odpočívaní pri výrobe ciest (výhodné hlavne pri plne mechanizovanej výrobe)
  • veľký objem hotových výrobkov s predĺženou trvanlivosťou
  • lahodná chuť
  • vhodné aj pre výrobu polotovarov určených na zmrazovanie.
Dedov krajec-12

Dedov krajec

  • zmes na výrobu špeciálneho chleba a pečiva,
  • s ražným a pšeničným kvasom
  • zdroj vlákniny a bielkovín, bez prídavných látok
  • obsahuje celozrnnú múku a zemiaky
  • tradičná receptúra a postup výroby
  • dlhotrvajúca vláčnosť.

Desaťzrnná zmes

  • vysoko kvalitná viaczrnná zmes určená predovšetkým na výrobu špeciálnych druhov tmavých chlebov
  • bohaté zloženie s prídavkom pravého sušeného kvasu predurčuje túto zmes k výrobe aromaticky a chuťovo výrazných produktov
  • obsah špeciálneho zlepšujíceho prípravku v zmesi zjednodušuje prípravu cesta
  • zvyšuje výťažnosť cesta
  • vhodné aj pre technológiu „prerušovaného kysnutia“ alebo na výrobu polotovarov určených na zmrazovanie.
euromix

Euromix

  • špeciálna viaczrnná zmes na výrobu rozmanitých druhov cereálnych chlebov, pečiva i viaczrnných croissantov s prídavkom sušenej koreňovej zeleniny
  • jednoduchosť pri príprave a zpracovaní ciest
  • obohatenie zmesi netradičným chuťovo vyváženým korením (sušená koreňová zelenina)
  • veľký objem, kyprosť a tým i dlhšia trvanlivosť hotových výrobkov.
Florián

Florián

  • zmes na výrobu tmavého chleba a pečiva,
  • príjemná charakteristická chuť a kyslosť (dosiahnutá použitím sladu a kvasu),
  • obohatené nutričné vlastnosti vďaka slnečnicovým, ľanovým semiačkam a ovseným otrubám,
  • jeho kvalitu ocenila porota na výstave Danubius Gastro hodnotením „Najlepší chlieb 2016“.
smes_gazduv_chleb

Gazdov chlieb – zmes

  • zmes na veľmi jednoduchú výrobu tmavého pšenično-ražného chleba
  • výrazne zlepšuje stabilitu cesta behom kysnutia
  • priaznivo ovplyvňuje priebeh procesu pečenia
  • zvyšuje pórovitosť striedky a tým aj celkový objem výrobkov
  • výrazne predlžuje trvanlivosť hotových výrobkov.
Koliba8

Koliba

  • zmes na 100% kváskový chlieb
  • jedinečná chuť finálnych výrobkov s minimom prídavných látok
  • možnosť použitia do chleba aj do pečiva.
konti_mix

Kontimix

  • univerzálna viaczrnná zmes na výrobu špeciálnych druhov chleba a pečiva
  • jednoduchá príprava a spracovatelnosť cesta
  • lahodná chuť po použitých surovinách
  • veľký objem hotových výrobkov
  • veľmi priaznivá cena zmesi.
konti_mix_tmavy

Kontimix tmavý

  • univerzálna viaczrnná zmes na výrobu tmavých druhov chleba a pečiva
  • jednoduchá príprava a spracovatelnosť cesta
  • lahodná chuť po použitých surovinách
  • veľký objem hotových výrobkov
  • veľmi priaznivá cena zmesi.
Multicereálna zmes

Multicereálna zmes

  • zmes na výrobu svetlého chleba a pečiva,
  • unikátna kombinácia 11 cereálií a olejnatých semienok,
  • vysoký obsah vlákniny,
  • zmes obsahuje jogurt.
Croissant mix maslový

Royal

  • zmes na prípravu pľundrového a kysnutého pečiva,
  • príjemná maslová chuť a vôňa,
  • vhodná aj na mrazenie,
  • nízke dávkovanie zmesi.
Sójová zmes

Sójová zmes

  • cereálna zmes na výrobu sójového chleba a pečiva,
  • výborná spracovateľnosť cesta,
  • zmes obohatená o ovsené vločky, ľanové a slnečnicové semienka,
  • vhodná na výrobu žemlí, bagiet, rožkov a toastového chleba.
sojova_smes_kontinua

Sójová zmes Kontinua

  • zmes na výrobu sojového chleba a pečiva s charakteristickou vôňou a chuťou
  • vysoký obsah vlákniny a zdraviu prospešných minerálnychch látok
  • jednoduchá príprava a spracovatelnosť ciest
  • veľký objem a lahodná chuť hotových výrobkov.
syrovy_mix

Syrové pečivo zmes

  • zmes na výrobu špeciálnych druhov pečiva
  • veľmi jednoduchá a rýchla príprava cesta
  • s výraznou aromatickou príchuťou modrého syra
  • zmes je určená aj pre technológiu „prerušovaného kysnutia“ alebo pre výrobu polotovarov určených na zmrazovanie
  • zmes je veľmi vhodná tiež na výrobu pečiva ciabattového typu.
Špalda & Chia

Špalda & Chia

  • 100% špaldová múka – neobsahuje „bielu“ múku,
  • s morskou soľou,
  • vegan – žiadne zložky živočíšneho pôvodu,
  • zmes vyhovuje požiadavkám na „free from“ (bez prídavných látok),
  • široká škála finálnych produktov.
2018_07_20 Trojuholnik1

Trojuholníček

  • vysoký obsah vlákniny, ktorý podporuje správnu funkciu čriev a tráviaceho traktu,
  • bohatý na rastlinné bielkoviny, ktoré sú nevyhnutným prvkom pre správne fungovanie všetkých živých buniek,
  • nízky obsah sacharidov, čím obmedzuje chuť na sladké.
Velvet

Velvet

  • skutočná inovácia v kvalite pečiva,
  • dlhotrvajúca vláčnosť a jemnosť produktov,
  • príjemný skus,
  • na všetky typy pečiva,
  • nízke dávkovanie.
IMG_3293

Vitamineral mix

  • cereálna zmes na výrobu viaczrnného chleba obohateného vitamínmi a minerálmi
  • jednoduchá a rýchla príprava cesta
  • vybraná zmes korenia prepožičiava výrobku veľmi príjemnú chuť a vôňu.
Východniar

Východniar

  • tmavá cereálna zmes na výrobu chleba a pečiva,
  • obsahuje slnečnicové a ľanové semienka, sezam a ovsené vločky,
  • výborná spracovateľnosť cesta,
  • použité koreniny dodávajú jedinečnú chuť a vôňu finálnym výrobkom,
Brozura 9-16

Zavarka Dark

  • jedinečná kombinácia varenej múky, celozrnného ražného kvasu, pražených múk a korenia,
  • finálnym výrobkom dáva unikátnu sladko-horkú chuť,
  • neobsahuje žiadne prídavné látky,
  • nevyžaduje žiadnu ďalšiu prípravu a dá sa použiť priamo do miesenia.
Brozura 1-8

Zavarka Multigrain

  • jedinečná kombinácia varenej múky, celozrnného ražného kvasu, sladovej múky a varených semien, zrnín,
  • finálnym výrobkom dáva príjemnú sladko-kyslú chuť,
  • neobsahuje žiadne prídavné látky,
  • nevyžaduje žiadnu ďalšiu prípravu a dá sa použiť priamo do miesenia.
bramborovy_mix

Zemiaková zmes

  • zmes na výrobu špeciálnych druhov veľmi šťavnatého pečiva a chleba
  • jednoduchá a rýchla príprava cesta
  • výrobky s výraznou zemiakovou príchuťou, predĺženou trvanlivosťou a prirodzene vyššiou šťavnatosťou výrobkov
  • zmes vhodná aj pre technológiu „prerušovaného kysnutia alebo pre výrobu polotovarov určených na zmrazovanie
  • zmes použiteľná na výrobu pečiva ciabattového typu.
112r

Zrnopan S

  • zmes na výrobu svetlého tekvicového chleba a pečiva,
  • dlhotrvajúca čerstvosť,
  • jedinečná chuť a vôňa finálnych výrobkov,
  • chlieb vysokej kvality, mäkkej a jemnej striedky so zreteľne viditeľnými tekvicovými jadierkami na priereze.
Zrnopan T

Zrnopan T

  • zmes na výrobu tmavého tekvicového chleba a pečiva,
  • dlhotrvajúca čerstvosť,
  • jedinečná chuť a vôňa finálnych výrobkov,
  • chlieb vysokej kvality, mäkkej a jemnej striedky so zreteľne viditeľnými tekvicovými jadierkami na priereze.