Naše úspechy na DANUBIUS GASTRO 2015

03 aug Naše úspechy na DANUBIUS GASTRO 2015

Na výstave DANUBIUS GASTRO 2015 sa aj tento rok spoločnosti Lesaffre Slovensko podarilo úspešne prezentovať svoje produkty.

PARÍŽSKA BRIOŠKA získala dekrét na používanie označenia VYNIKAJÚCI INOVATÍVNY VÝROBOK 2015.

Ako už vyplýva zo samotného názvu produktu, nechali sme sa inšpirovať hlavným mestom domovskej krajiny našej spoločnosti – Parížom.

Mesto, ktoré je symbolom trendov, vôní a dôrazu na gurmánske zážitky, vystihuje všetko, čo sme vložili do charakteristík Parížskej briošky.

Jemné pečivo sa vyznačuje príjemnou a nezameniteľnou vôňou, bohatou a vyváženou chuťou a dlhotrvajúcou vláčnosťou, ktorú ocenia hlavne koneční spotrebitelia.

Inovatívnosť Parížskej briošky spočíva aj vo zvolených tvaroch brioche a crown brioche, ktoré nie sú pre slovenský trh typické a svojou atraktívnosťou pritiahnu pozornosť zákazníkov.

Na dosiahnutom úspechu a kvalite výsledného produktu má nemalý podiel jedinečná receptúra, na ktorej zostavení sa podieľal náš technologický tím.

Ak máte záujem o viac informácií, neváhajte nás kontaktovať.