Aktuality

Naše úspechy na Danubius Gastro 2019

Aj z 26. ročníka veľtrhu Danubius Gastro 2019 sa nám podarilo odísť s ocenením v každej súťažnej kategórii. Súťaž o najlepšie pekárske výrobky bola organizovaná Cechom PaCRZ Slovenska spolu s Radou pekárov a cukrárov Slovenska. Teší nás, že odborná porota každoročne pozitívne hodnotí produkty, ktoré...

Naše úspechy na DANUBIUS GASTRO 2018

Z 25. ročníka veľtrhu sa nám podarilo odísť s ocenením v každej súťažnej kategórii. Súťaž o najlepšie pekárske výrobky bola organizovaná Cechom PaCRZ Slovenska spolu s Radou pekárov a cukrárov Slovenska. Teší nás, že odborná porota pozitívne hodnotí produkty, ktoré prinášame na trh, a že vieme vám, našim obchodným...

Naše úspechy na DANUBIUS GASTRO 2017

Naším cieľom je neustále sledovať trendy a prinášať na trh nové a zaujímavé produkty. V tomto roku sme so svojimi novinkami súťažili v dvoch kategóriách na výstave Danubius Gastro 2017 a v každej sme získali ocenenie v podobe dekrétu: Kurbikus - Vynikajúci pagáč 2017, Celozrnná...

Najlepší chlieb 2016
Naše úspechy na DANUBIUS GASTRO 2016

Na výstave DANUBIUS GASTRO 2016 sa spoločnosti Lesaffre Slovensko opäť podarilo úspešne prezentovať svoje produkty. Chlieb FLORIÁN získal ocenenie NAJLEPŠÍ CHLIEB 2016. Chlieb Florián dostal svoj názov po patrónovi pekárov, svätom Floriánovi z Lorchu. Toto zaväzujúce pomenovanie si zaslúžil tým, že sa nám doňho podarilo ukryť poctivú chuť...

Naše úspechy na DANUBIUS GASTRO 2015

Na výstave DANUBIUS GASTRO 2015 sa aj tento rok spoločnosti Lesaffre Slovensko podarilo úspešne prezentovať svoje produkty. PARÍŽSKA BRIOŠKA získala dekrét na používanie označenia VYNIKAJÚCI INOVATÍVNY VÝROBOK 2015. Ako už vyplýva zo samotného názvu produktu, nechali sme sa inšpirovať hlavným mestom domovskej krajiny našej spoločnosti – Parížom. Mesto,...

Naše úspechy na DANUBIUS GASTRO 2014

CHLIEB BONVITAL z našej novej zmesi získal ocenenie "DEKRÉT" na používanie označenia VEĽMI DOBRÝ NOVÝ VÝROBOK 2014 na výstave DANUBIUS GASTRO 2014. Prečo práve chlebík BonVital? Pretože je chutný a svojim zložením prispieva k upevňovaniu zdravia. Pretože obsahuje vysoký podiel vlákniny, ktorá: vplýva na správnu činnosť hrubého čreva, ...

Droždie

Čo je to droždie? Pekárske droždie, latinsky Saccharomyces cerevisiae, nie je nič iné ako drobná a jednoduchá kvasinka, ktorej veľkosť nepresahuje 6 až 8 tisícin milimetra. 1 cm³ (zhruba 1 g droždia) v sebe obsahuje 10 miliárd týchto živých buniek droždia! Pokiaľ pozorujeme bunku pod mikroskopom, rozlišujeme...