Aktuality

Kvasové variácie I. – Creme de Levain

  jedinečný živý kvas v tekutej forme praktické a hygienické balenie, okamžite pripravený na použitie zaručená čistota aktívnych kvasných kultúr pre vaše cesto je možné použiť ho na prípravu kvasu, ale aj ako surovinu dávkovanú priamo do cesta vhodný do chleba, ale aj do bežného...

Zavarka uspela na výstave Gastra & Kulinária 2019

V dňoch 6.-9.11.2019 sa na výstavisku Agrokomplex v Nitre konal prvý ročník výstavy zameranej na trendy modernej gastronómie, potraviny, nápoje a zdravý životný štýl Gastra & Kulinária 2019. Počas výstavy sa konalo niekoľko súťaží pekárskych výrobkov, kde sa nám podarilo získať hneď dve ocenenia. Súťaž...

Fresh love na prvé zahryznutie

Keďže naším cieľom je neustále sledovať trendy a prinášať na trh nové a zaujímavé produkty, pripravili sme pre našich partnerov aj v tomto roku zaujímavú novinku. Ako prví a jediní na Slovensku prinášame produkt Zavarka pripravený na báze prírodného kvasu a varenej múky, ktorý je...

Otvorenie nového pekárskeho centra Baking Center™ vo Viedni

Skupina Lesaffre, kľúčový svetový hráč v oblasti výroby droždia a fermentácie, otvorila v Rakúsku nový typ pekárskeho centra Baking Center™, ktoré je kompletne venované priemyselnému pečeniu. Je strategicky umiestnené v srdci Európy a jeho hlavným poslaním je technologická pomoc a poradenstvo priemyselným pekárňam pri vývoji...

Naše úspechy na Danubius Gastro 2019

Aj z 26. ročníka veľtrhu Danubius Gastro 2019 sa nám podarilo odísť s ocenením v každej súťažnej kategórii. Súťaž o najlepšie pekárske výrobky bola organizovaná Cechom PaCRZ Slovenska spolu s Radou pekárov a cukrárov Slovenska. Teší nás, že odborná porota každoročne pozitívne hodnotí produkty, ktoré...

Naše úspechy na DANUBIUS GASTRO 2018

Z 25. ročníka veľtrhu sa nám podarilo odísť s ocenením v každej súťažnej kategórii. Súťaž o najlepšie pekárske výrobky bola organizovaná Cechom PaCRZ Slovenska spolu s Radou pekárov a cukrárov Slovenska. Teší nás, že odborná porota pozitívne hodnotí produkty, ktoré prinášame na trh, a že vieme vám, našim obchodným...

Naše úspechy na DANUBIUS GASTRO 2017

Naším cieľom je neustále sledovať trendy a prinášať na trh nové a zaujímavé produkty. V tomto roku sme so svojimi novinkami súťažili v dvoch kategóriách na výstave Danubius Gastro 2017 a v každej sme získali ocenenie v podobe dekrétu: Kurbikus - Vynikajúci pagáč 2017, Celozrnná...

Najlepší chlieb 2016
Naše úspechy na DANUBIUS GASTRO 2016

Na výstave DANUBIUS GASTRO 2016 sa spoločnosti Lesaffre Slovensko opäť podarilo úspešne prezentovať svoje produkty. Chlieb FLORIÁN získal ocenenie NAJLEPŠÍ CHLIEB 2016. Chlieb Florián dostal svoj názov po patrónovi pekárov, svätom Floriánovi z Lorchu. Toto zaväzujúce pomenovanie si zaslúžil tým, že sa nám doňho podarilo ukryť poctivú chuť...

Naše úspechy na DANUBIUS GASTRO 2015

Na výstave DANUBIUS GASTRO 2015 sa aj tento rok spoločnosti Lesaffre Slovensko podarilo úspešne prezentovať svoje produkty. PARÍŽSKA BRIOŠKA získala dekrét na používanie označenia VYNIKAJÚCI INOVATÍVNY VÝROBOK 2015. Ako už vyplýva zo samotného názvu produktu, nechali sme sa inšpirovať hlavným mestom domovskej krajiny našej spoločnosti – Parížom. Mesto,...